Prima ediție Workshops of change a ajuns la final. Aproape 40 de tineri au participat la cel puțin unul dintre cele 6 ateliere. Au fost trei zile pline, în care participanții au învățat, au experimentat și au ieșit din zona lor de confort alături de invitații care au împărtășit tinerilor din experiența lor.

Între temele discutate de tineri în cadrul atelerelor se numără: scrierea creativă, combaterea știrilor false, fotografia, vorbitul în public sau antreprenoriat.

„Mulțumiri colectivului Muzeului Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță, pentru că ne-au găzduit și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, dar în special mulțumim domnului director Dacian Râncu pentru deschidere! Mulțumim Alex Bugariu și Limonădăria Nea Tică pentru că a asigurat masa voluntarilor pe parcursul celor 3 zile și pentru că ne-a răcorit cu cea mai bună limonadă!
Apreciem foarte mult participarea celor 7 invitați la ateliere! Mulțumim pentru efortul depus pentru a fi aici și a ne împărăși din experiența voastră: Anca Rebeca Peca, Kitty Galescu, Anitta Pelin, Mihai Vălușescu, Raul Cojocaru, Dennis Cordelea și Alex Bugariu” transmit reprezentanții evenimentului.

Cei mai importanți și, desigur, nu cei din urmă, sunt voluntarii, fără de care evenimentul ar fi fost mai puțin colorat și bine organizat: Ana Jurj, Amalia Șerbescu, Dalila Boț, Daniel Domăneanțu, Ecaterina Câmpean, Flavius Muntean, Iustina Chereș, Laura Botez, Lorena Moise, Manuela Budacă și Ruth Munteanu.

„Prima ediție a Workshops of change a adus împreună aproape 40 de tineri din Caransebeș la cele 6 ateliere. Încă de când am pornit această idee, ne-am bucurat de puterea lui „da!”, pentru care suntem foarte recunoscători! Trainerii au răspuns foarte repede invitației noastre, iar participanții au fost foarte entuziaști și dornici de a se implica. Toți s-au bucurat de timpul petrecut împreună, de interacțiune, de schimbul de informații și sperăm că fiecare a ieșit puțin din zona lui de confort. Mă bucură că atât de multe persoane au fost deschise la implicare și participare, mă bucur că am avut alături de mine 11 voluntari care și-au dedicat timpul în ultimele săptămâni, însă cel mai mult mă bucură feedback-ul pozitiv pe care l-am primit! Acum, la final, spun cu certitudine că este o experiență pe care o vom repeta în viitor, deși visam să spun asta încă de la începutul proiectului!” a declarat Anitta Pelin, organizator Workshops of Change 2023.